Prvic Luka Online! Forum

O Prviću => Prvić Luka => Autor teme: maRE na 09 Listopad, 2008, 14:03:42 +01Naslov: U požaru na Prviću smrtno stradala jedna osoba.
Autor: maRE na 09 Listopad, 2008, 14:03:42 +01
izvor: dnevnik.hr (http://dnevnik.hr)

"Na otoku Prviću izgorjela 76-godišnja žena

U manjem požaru na otoku Prviću smrtno je stradala 76-godišnja Anku Stupin, izvijestila je Policijska uprava šibensko-kninska.

Odlazak u maslinik za 76-godišnju Anku Stupin bio je koban. U poslijepodnevnim satima odlučila je otići u polje i zapaliti korov oko maslina. Korov je, navodno, zapalila na tri mjesta. No, vatra se otela kontroli.

Nakon nekog vremena, mještani su uočili požar te krenuli u pomoć. Ubrzo su došli i vatrogasci. No, bilo je prekasno.

Nesretna je starica živjela sama. Zbog starosti i zdravstvenih problema znala je nekome platiti za održavanje maslenika. Zašto se Anka sama zaputila u polje, mještani Prvić Luke nikada neće saznati.

Vatrogasna zajednica Šibensko-kninske županije izvijestila je da je požar lokaliziran oko 17 sati nakon intervencije zlarinskoga Dobrovoljnog vatrogasnog društva s vatrogasnim brodom i šestoro vatrogasaca.

U izvješću iz vatrogasne zajednice stoji da je pripravnosti bila i šibenska Javna vatrogasna postrojba, ali nije bilo potrebe za njihovom intervencijom. Požar je proglašen ugašenim nešto poslije 18 sati, a u njemu je izgorjela trava i nekoliko maslina, stoji u izvješću."

Više na: http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/na-otoku-prvicu-izgorjela-nepoznata-zena.html


Moja sućut obitelji i rodbini...  :(


Naslov: Odg: U požaru na Prviću smrtno stradala jedna osoba.
Autor: Meri na 14 Listopad, 2008, 06:48:42 +01
:-(