Prvic Luka Online! Forum

O Prviću => Prvić Luka => Autor teme: maRE na 08 Ožujak, 2010, 21:41:38 +01Naslov: Fotoreporteri na Prviću
Autor: maRE na 08 Ožujak, 2010, 21:41:38 +01
"Listajući" internet naišao sam na jednu zanimljivu informaciju o fotoreporterima koji su pohodili naše misto da bi izabrali najbolju fotografiju za 2009 godinu.

Citat:
Zbor fotoreportera Hrvatske, proteklog je vikenda u hotelu Maestral na otoku Prviću održao žiriranje za izbor najbolje novinske fotografije u 2009. godini.
Tročlani međunarodni žiri u sastavu Andrew Testa, fotoreporter New York Timesa, Nikola Šolić fotoreporter agencije Reuters, te Marko Drobnjaković iz agencije Associated Press odabrao je mir i tišinu otoka Prvića da bi između 2200 fotografija , prijavljenih na natječaj od strane 120 profesionalnih fotoreportera izabrao najbolje fotografije protekle godine.
Objava rezulatata natječaja održati će se 29. ožujka na svečanoj dodjeli nagrada u Zagrebu.

Izvor: www.grad-vodice.hr (http://www.grad-vodice.hr)

Nije teško pogoditi da je to organizirao Filip, koji nakon one fotografije munja na Prviću (http://prvic-luka.com/forum/index.php?topic=44.0 (http://prvic-luka.com/forum/index.php?topic=44.0)) i ovaj put na neki način promovira Prvić. Svaka čast  O0
Je, možemo reći hotel je tu u điru, biznis i te lipe papirnate stvari, ali isto hvalevrijedan događaj za naše malo misto.
Sad samo još u Zagrebu reć koju lipu rič za Prvić  ;)