Prvic Luka Online! Forum

Novosti => Prvić Luka Online! => Autor teme: maRE na 01 Veljača, 2012, 21:19:15 +01Naslov: 13 godina Prvić Luka Online!
Autor: maRE na 01 Veljača, 2012, 21:19:15 +01
Da, evo na današnji dan brojimo 13 godina od pokretanja stranica Prvić Luka Online!. :)

Što reći, u ovoj godini vijesti je manjkalo  ::), ali ostvarila se jedna dugo željena stvar da i slika sa Prvića bude na internetu. O0
Postavljena je web kamera na stranicu (http://www.prvic-luka.com/webcam.htm (http://www.prvic-luka.com/webcam.htm)), da možete vidjeti uživo kako je trenutno na Prviću, pa tako uz meteorološku stanicu Prvić Vam nikad nije bio bliže ma koliko tisuća kilometara bili daleko.

Meteorološka stanica se postavila u zaklon, napravljen po pravilima, tako da je sad temperatura već skoro dvije godine puno bliža stvarnom stanju.
Čak i u jutarnjem programu Radio Šibenika oko 8:20h CET se uz prognozu za Šibensko područje spominje temperatura očitana sa ove stanice.

Za kraj što će biti dalje, pa dovršiti još neke započete projekte, redizajn stranice i naravno češće pisati vijesti, jer ipak se nešto događa na otoku od završenja radova na Memorijalnom centru "Faust Vrančić", pa do gradnje novih i obnova starih kuća kao i betonizacija obale bez plana  >:( te još puno toga, ali otom potom.  ;)


P.S. Danas je kao i prošlih godina zaljubljenik u vesterne platio misu zadušnicu uz američkog redatelja John Forda i za glumca Gary Cooper-a.