Prvic Luka Online! Forum

O Prviću => Prvić Luka => Autor teme: maRE na 05 Ožujak, 2007, 22:03:54 +01Naslov: Vapor :)
Autor: maRE na 05 Ožujak, 2007, 22:03:54 +01
Evo jedne smišne situacije od jučer  :D
(smišna za mene, jer mi se nije nigdi žurilo, ali mnogima i nije bila)

Uglavnom, jučer u nedilju 04.03.2007. na "kažotu" stoji obavijest pisana kemijskom da od danas vapor za Šibenik ide u 18:55, znači sat vremena kasnije od zimskog reda vožnje. Da ne bi bilo zabune, pisalo je i na službenom voznom redu također zalijepljena na "kažot".
I svi koji su trebali ići u grad taj dan mislili su da je to sigurno i ja među njima, ali ništa nije onako kako se čini.  :uglystupid2:...Došlo 17:50 i vidimo Mariju dolazi biciklom kod kažota....ne sluteći ništa iza punte pojavia se i vapor... :-\...a mi u nevjerici gledamo i pitamo se ko je tu lud   :idiot2:...neki su govorili ajmo požurit, ali uzaludno, jer nema šanse da se uspije spremit....neki koji su bili slučajno već spremni (njih dvoje, troje) su potrčali i stigli se ukrcat, a mi ostali ma koji k... :tickedoff:..kako ovo može ovako, pa Marija je zeznila, jer je napisala promjenu, ali provjerom na kažotu i službene stranice Jadrolinije na internetu, 4.3.2007. stvarno vapor treba doći u 18:55 što možete vidjeti na slici ispod sa njihove stranice.....
Pomutnje je bilo i u Šepurini, jer je i tamo prodavačica karata opravdano mislila da je vapor kasnije...za Zlarin ne znam, pa ako ima koji Zlarinjanin nek napiše kako je bilo kod njih...

...znači zaj... je vapor  :knuppel2:, bia je to Ilok (Tijat je u remontu), pa svaka čast Jadroliniji i kapetanu Iloka  :thumbsup: koji su uz mobitele i ko zna koja sva moguća komunikacijska i plovidbena pomagala uspili zeznit stvar. Ako je i bia razlog da ne bude promjena voznog reda trebalo je obavijestit nas na otoku, jer ipak ljudi na otoku su ovisni o vaporu (što je u gradu tramvaj ili autobus to je otoku brod, ako ne i više).
Ne virujem da će se itko od nadležnih zabrinit zbog ovoga, a najmanje sama Jadrolinija i razni kapetani "od bonace":crazy2:

Za koji tjedan se minja vrime sa zimskog u ljetno, pa bi bilo pametno taj dan doći i dva sata ranije da se bude siguran da ćete prispiti na vapor, jer ko zna možda oni faliju pa sat vrate nazad umisto naprid, nikad ne znaš  :2funny:


Naslov: Odg: Vapor :)
Autor: megalodon na 06 Ožujak, 2007, 14:51:21 +01
nisam s Prvića ali zanimljivo....sve pohvale...uz to nudim i suradnju u ime otočnog radija kornati...ako te zanima Mare


Naslov: Odg: Vapor :)
Autor: maRE na 07 Ožujak, 2007, 10:59:45 +01
nisam s Prvića ali zanimljivo....sve pohvale...uz to nudim i suradnju u ime otočnog radija kornati...ako te zanima Mare

hvala, hvala  :)
u vezi suradnje javite se na mail "info(at)prvic-luka.com"...