Prvic Luka Online! Forum

O Prviću => Prvić Luka => Autor teme: Ivan na 08 Svibanj, 2007, 23:23:07 +01Naslov: Noćni život na Prviću
Autor: Ivan na 08 Svibanj, 2007, 23:23:07 +01
Interesira me vaše mišljenje o noćnom životu na otoku. Da li ste zadovoljni njime, mislite li da je potrebno više događanja tokom ljeta, više kafića i duže radno vrijeme ili je za vas Prvić mjesto na kojem se odmarate od svega toga (ili nečeg drugoga) i ne zanima vas noćni život? Što bi ste vi promijenili da možete? Koji su vam najdraži provodi koje ćete pamtiti čitavog života? (ili ih se ne sećate uopće?)  ::)
... ukratko, tema posvećena noćnom životu.


Naslov: Odg: Noćni život na Prviću
Autor: shalica na 01 Srpanj, 2007, 00:27:48 +01
dragi ivane,
proslo ljeto sam provela vise od mjesec dana na predivnom Prvicu, i to mi je bilo najljepse "ljetovanje" u zivotu. Ljudi su prekrasni, priroda bogom dana a duge tople noci nezaboravne....doduse, sve je zabavnije sa "zgodnim galebom", koji me upoznao sa svim tim i uljepsao mi boravak na otoku.
Prvic je pravi raj za nas...kapitalce, kojima je dosta zivota u metropoli...
Posto radim u jednoj velikoj tur agenciji, saljem vam jako puno turista ovo ljeto, no na zalost, ja necu biti u prilici ponoviti ono proslo :'(  !

eto toliko!
(Helena)


Naslov: Odg: Noćni život na Prviću
Autor: VaPa na 07 Kolovoz, 2007, 12:45:26 +01
Noćni život na Otoku?
 :2funny: ;D :2funny: ;D :2funny: ;D a šta drugo reči?!!!!?????
Apsulutno ovisi o svakome ponaosob, tj. i ima ga i nema ga, kako tko odluči.
Meni ga ima dovoljno, a kad mi postane dosadno odjurim malo na kopno, a onda jedva čekam da se vratim, dakle Otok je  O0 !!!!

Ajd, moram reči i ovo, već mi dvi godine fali biljar u Elvisa, a ove je godine ostao i bez "bara za mlade"  :( što ipak nije bilo u redu. Nahodala sam se do Šepurina radi tog biljara, a ne vidim razloga da ga nije moglo biti i u Luci. Od samog sjedenja cijelu večer ipak zaboli dupe, a ne može se niti toliko pričat i pit  :tickedoff: tako da ajte "seoski oci" pobrinite se bar za tako jednostavne stvari.....ono, ako može, ako ne, a šta sad.......