Prvic Luka Online! Forum

O Prviću => Prvić Luka => Autor teme: maRE na 15 Lipanj, 2007, 17:38:51 +01Naslov: Odvoz smeća?
Autor: maRE na 15 Lipanj, 2007, 17:38:51 +01
Komentirajte članak u "Šibenskom listu", dosadašnjeg koncesionara obrt "Anđela" i novog poduzeće "LEĆ".

Mislite li da će bit bolje organiziran odvoz smeća? :-\

dopuna:
(izvor: službene stranice Grada Vodica http://grad-vodice.hr/ (http://grad-vodice.hr/))
U srijedu, 13. 06. gradonačelnica Vodica sastala se sa predstavnicima  komunalnog poduzeća „Leć“ i predstavnicima Mjesnih odbora Prvić Luke i Prvić Šepurine kako bi se riješilo pitanje odvoza smeća na otoku.

Do sada je bilo situacija kada  je otok bio doslovce zakrčen vrećama smeća koje su danima stajala na glavnom trgu tako da je rješavanje ovog pitanja od velike važnosti za otok i njegove mještane.

Kako bi se došlo do trajnog rješavanja ovog ,uvijek aktualnog pitanja, brigu oko odvoza smeća s otoka preuzet će „Leć“, čime će se spiječiti nakupljanje  neuglednih vreća smeća, ali se očekuje i ozbiljniji stav mještana prema naplati.
Naslov: Odg: Odvoz smeća?
Autor: Meri na 16 Lipanj, 2007, 21:59:11 +01
No.


Naslov: Odg: Odvoz smeća?
Autor: Ivan na 19 Lipanj, 2007, 20:14:16 +01
A možda bi i moglo biti bolje, u  Vodicama još uvijek nisam video onakve gomile smeća, pa možda budu i naše odnosili kako valja. Naravno da će i oni imati problema oko naplate potraživanja, ali na neki način su to riješili u Vodicama, nismo mi valjda sad baš toliko posebni.  :idiot2:
Sad više neće imati izgovor da je za to zadužena privatna tvrtka pa da oni tu ne mogu baš ništa. A ako bude opet sve po starom, ocrnit ćemo općinsku vlast u nekim novinama kako ništa ne radi za otoke, i staviti par slika kako je sve po starom, pa će ona željna da i ostane na toj vlasti početi odvoziti smeće!  :D