Autor Tema: Noæni ¾ivot na Prviæu  (Posjeta: 5998 vremena)

Ivan

• Newbie
  • *
Noæni ¾ivot na Prviæu
« u: 09 Svibanj, 2007, 00:23:07 CEST »
Interesira me va¹e mi¹ljenje o noænom ¾ivotu na otoku. Da li ste zadovoljni njime, mislite li da je potrebno vi¹e dogaðanja tokom ljeta, vi¹e kafiæa i du¾e radno vrijeme ili je za vas Prviæ mjesto na kojem se odmarate od svega toga (ili neèeg drugoga) i ne zanima vas noæni ¾ivot? ©to bi ste vi promijenili da mo¾ete? Koji su vam najdra¾i provodi koje æete pamtiti èitavog ¾ivota? (ili ih se ne seæate uopæe?)  ::)
... ukratko, tema posveæena noænom ¾ivotu.

shalica

• Newbie
  • *
Odg: Noæni ¾ivot na Prviæu
« Odgovori #1 u: 01 Srpanj, 2007, 01:27:48 CEST »
dragi ivane,
proslo ljeto sam provela vise od mjesec dana na predivnom Prvicu, i to mi je bilo najljepse "ljetovanje" u zivotu. Ljudi su prekrasni, priroda bogom dana a duge tople noci nezaboravne....doduse, sve je zabavnije sa "zgodnim galebom", koji me upoznao sa svim tim i uljepsao mi boravak na otoku.
Prvic je pravi raj za nas...kapitalce, kojima je dosta zivota u metropoli...
Posto radim u jednoj velikoj tur agenciji, saljem vam jako puno turista ovo ljeto, no na zalost, ja necu biti u prilici ponoviti ono proslo :'(  !

eto toliko!
(Helena)

VaPa

• Newbie
  • *
Odg: Noæni ¾ivot na Prviæu
« Odgovori #2 u: 07 Kolovoz, 2007, 13:45:26 CEST »
Noæni ¾ivot na Otoku?
 :2funny: ;D :2funny: ;D :2funny: ;D a ¹ta drugo reèi?!!!!?????
Apsulutno ovisi o svakome ponaosob, tj. i ima ga i nema ga, kako tko odluèi.
Meni ga ima dovoljno, a kad mi postane dosadno odjurim malo na kopno, a onda jedva èekam da se vratim, dakle Otok je  O0 !!!!

Ajd, moram reèi i ovo, veæ mi dvi godine fali biljar u Elvisa, a ove je godine ostao i bez "bara za mlade"  :( ¹to ipak nije bilo u redu. Nahodala sam se do ©epurina radi tog biljara, a ne vidim razloga da ga nije moglo biti i u Luci. Od samog sjedenja cijelu veèer ipak zaboli dupe, a ne mo¾e se niti toliko prièat i pit  :tickedoff: tako da ajte "seoski oci" pobrinite se bar za tako jednostavne stvari.....ono, ako mo¾e, ako ne, a ¹ta sad.......