Prvic Luka Online! Forum

Novosti => Prvić Luka Online! => Autor teme: maRE na 01 Veljača, 2012, 20:19:15 +01Naslov: 13 godina Prvić Luka Online!
Autor: maRE na 01 Veljača, 2012, 20:19:15 +01
Da, evo na današnji dan brojimo 13 godina od pokretanja stranica Prvić Luka Online!. :)

Što reći, u ovoj godini vijesti je manjkalo  ::), ali ostvarila se jedna dugo željena stvar da i slika sa Prvića bude na internetu. O0
Postavljena je web kamera na stranicu (http://www.prvic-luka.com/webcam.htm (http://www.prvic-luka.com/webcam.htm)), da možete vidjeti uživo kako je trenutno na Prviću, pa tako uz meteorološku stanicu Prvić Vam nikad nije bio bliže ma koliko tisuća kilometara bili daleko.

Meteorološka stanica se postavila u zaklon, napravljen po pravilima, tako da je sad temperatura već skoro dvije godine puno bliža stvarnom stanju.
Čak i u jutarnjem programu Radio Šibenika oko 8:20h CET se uz prognozu za Šibensko područje spominje temperatura očitana sa ove stanice.

Za kraj što će biti dalje, pa dovršiti još neke započete projekte, redizajn stranice i naravno češće pisati vijesti, jer ipak se nešto događa na otoku od završenja radova na Memorijalnom centru "Faust Vrančić", pa do gradnje novih i obnova starih kuća kao i betonizacija obale bez plana  >:( te još puno toga, ali otom potom.  ;)


P.S. Danas je kao i prošlih godina zaljubljenik u vesterne platio misu zadušnicu uz američkog redatelja John Forda i za glumca Gary Cooper-a.


Naslov: Odg: 13 godina Prvić Luka Online!
Autor: Ana na 15 Listopad, 2018, 11:42:21 +01
Hej, već dugo ne brojimo rođendane!  :)

A vidi lijepu novu kameru na stranici...  O0
Kakva krasna kristalno jasna slika! Pa kad je tako lijepa, možda bi mogla biti i malo veća, ono kad se otvori? Ali i ovako je odlična.

Ali znaš da sad na naslovnici više nema nikakvog teksta? Samo neki križić je tamo i nema više novosti i obavijesti. A mi bi da to opet ima, koliko god da ih rijetko čitamo - šta ćeš, navikli smo da su tu  8)

U svakom slučaju, bravo za novu kameru i puno pozdrava iz Metropole!Naslov: Odg: 13 godina Prvić Luka Online!
Autor: maRE na 17 Listopad, 2018, 10:38:12 +01
Pozdrav Ana,
Da, ovdje ne brojimo, sad samo na Twitteru koji mi i služi sada u nekom prijelaznom razdoblju gdje stavljam novosti i neke ostale stvari o Prviću i okolici.
Tako na prvoj stranici bi trebala imati tweeter feed (osim ake nemaš neki "twitter blocker" ;) )

Hvala na kameri, već neko vrijeme je bila na mjestu, pa eto sad imamo i dvi :)